Vacature Avontuurlijke Stage

Avontuurlijke Stage in Emmen

Een avontuurlijke stage in het buitenland

 • Emmen

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Droom jij ervan om werkervaring op te doen in het buitenland?
Zoals graan dorsen in Australië? Helpen met de uienteelt in Nieuw-Zeeland?
Aardappelrooien in Canada of maïs hakselen in Amerika?

HuizingHarvest heeft een wereldwijd netwerk in de agrarische sector. We helpen je dan ook graag met het plannen van jouw buitenlandavontuur.
Zo ga jij goed voorbereid op reis!


Vereisten

Jouw avontuur


Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een buitenlandstage in de agrarische sector? HuizingHarvest heeft een groot netwerk in onder meer Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. Wij kunnen je er dan ook alles over vertellen! Je bent welkom op ons kantoor in Emmen, maar we kunnen natuurlijk ook online kennismaken.

Dat HuizingHarvest wereldwijd een groot netwerk heeft, komt onder andere doordat ons vaste team wereldwijd in meer dan 70 landen actief is. En omdat wij iedereen met een achtergrond in de agrarische sector een avontuur in het buitenland gunnen, helpen wij je graag met het vinden van een gave stageplek én de voorbereidingen op het avontuur. Dit kan in Europa zijn, maar ook daarbuiten. Er is vooral veel vraag naar seizoenswerk tijdens de oogst in Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en Amerika. De oppervlakte van deze landen is gigantisch en ook binnen een land kan daardoor de oogstperiode verschillen (uiteraard ook afhankelijk van het gewas).


Grofweg is de oogstperiode per land

 • Canada augustus tot en met oktober.
 • Amerika april tot en met november.
 • Australië oktober tot en met december.
 • Nieuw-Zeeland december tot en met mei.

Om in deze landen te mogen werken en/of stagelopen heb je een visum nodig. Voor het opstarten van de visumaanvraag is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent. Indien gewenst begeleiden wij je bij zo'n aanvraag.
Gezien de verre reis en om naast je stage ook wat van de cultuur en het land te ervaren, is het raadzaam om minimaal 3 maanden het avontuur aan te gaan.


Over jou

 • Jij bent een zelfstandig en avontuurlijk persoon;
 • Je maakt gemakkelijk een praatje en kunt je aanpassen aan andere culturen;
 • Je hebt affiniteit met de agrarische sector; je bent bijvoorbeeld opgegroeid op de boerderij of hebt er een bijbaan;
 • Je volgt een relevante studie, bijvoorbeeld landbouwmechanisatie, akkerbouw, loonwerk, werktuigbouwkunde of agrotechniek.

Over HuizingHarvest

HuizingHarvest is opgericht in 2009 en op dit moment werken er ongeveer 35 medewerkers die in worden gezet op diverse internationale projecten in meer dan 70 verschillende landen. Het hoofdkantoor met werkplaats is gevestigd in Emmen en er is een tweede vestiging Australië.
Naast onze specialistische dienstverlening, helpen wij personen wereldwijd aan agrarische banen via HuizingHarvest Jobs. Hier vind je stages voor studenten, vaste banen in de landbouw en landbouwmechanisatie en helpen wij je aan seizoenswerk in het buitenland. HuizingHarvest is continu in ontwikkeling en stimuleert medewerkers om proactief mee te denken en mee te groeien.

Solliciteren

Functie:avontuurlijke stage
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures klazienaveen
 2. Avontuurlijke Stage HuizingHarvest 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures