Vacature Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada

Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada in Emmen

BHBVCHCIGAGHHKHMJELIMGMHMLMUTWVA

Assistent-bedrijfsleider akkerbouw Canada

Werken als assistent-bedrijfsleider in Canada? Voor een akkerbouwbedrijf van ongeveer 1600 ha, verdeeld over 2 locaties in Zuid-Alberta, zoeken wij een assistent-bedrijfsleider. Het betreft een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar bestaat. De aardappelteelt is de belangrijkste tak met ca 600ha. Het gaat hierbij om consumptieaardappelen en pootgoed. Daarnaast worden er suikerbieten, koolzaad voor de zaadvermeerdering, tarwe en gerst verbouwd. Er wordt gewerkt met een modern en uitgebreid machinepark van o.a. Fendt trekkers en Dewulf zelfrijdende aardappelrooiers. De beregening van de gewassen gebeurt met centerpivots.

De werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het ondersteunen van de eigenaar op het gebied van teelt technische zaken zoals het beoordelen van de gewassen in het veld voor het bepalen van bijvoorbeeld beregenen, moment van gewasverzorging of toedienen van de bemesting. Je zult daarom regelmatig overleg hebben met de eigenaar. Daarnaast zul je ook meedraaien in de voorkomende werkzaamheden. Het team bestaat uit 5 vaste medewerkers en jaarlijks komen er 2 à 3 stagiaires uit Nederland.

Accommodatie

Accommodatie is beschikbaar op het eigen erf. En een bedrijfsauto kan gewoon gebruikt worden. Jij wordt onderdeel van het team waarbij het bedrijf jou graag een geweldig avontuur wil laten beleven en nieuwe dingen wil leren. Verder is er de mogelijkheid om bij gebleken geschiktheid meerdere jaren in deze functie te blijven werken.

Jouw avontuur

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou als assistent-bedrijfsleider in Canada? Wij vertellen je er graag meer over. Je bent welkom bij HuizingHarvest in Emmen voor een kennismakingsgesprek, maar uiteraard kan een digitale kennismaking ook. De voorkeur gaat uit naar een assistent-bedrijfsleider die meerdere jaren beschikbaar is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou als assistent-bedrijfsleider akkerbouwbedrijf in Canada? Wij vertellen je er graag meer over. Je bent welkom bij ons in Emmen voor een kennismakingsgesprek, maar uiteraard kan een digitale kennismaking ook.

Contact Laura and Erik HH NL

Assistent-bedrijfsleider akkerbouw Canada

Een stap maken in je carrière, maar dan wel in het buitenland? Dan is deze job echt iets voor jou! Voor een bedrijf in Zuid-Alberta, Canada zijn we op zoek naar een assistent-bedrijfsleider akkerbouw.Functie:assistent bedrijfsleider akkerbouw canada
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HuizingHarvest via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Klazienaveenkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de klazienaveenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Klazienaveen
  2. Assistent-bedrijfsleider Akkerbouw Canada HuizingHarvest 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures